of 58952 LinkedIn

José Jochemsen-Vernooij

José Jochemsen-Vernooij heeft ruime ervaring op het gebied van civiel vastgoed en heeft zich bovendien gespecialiseerd in uiteenlopende juridische (civiele) vraagstukken die zich binnen de agrarische sector voordoen. Onder meer pachtgerelateerde zaken, bodemverontreiniging, bouwrecht, productierechten en dierenwelzijn.

 

Naast de specialistische kennis en ervaring, heeft José ook veel sectorkennis. “Ik ben opgegroeid op een varkensbedrijf en ben vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in en betrokken bij (ondernemen in) de agrarische sector.”

 

José heeft een pragmatische en nuchtere instelling. Ze denkt graag met cliënten mee en begeleidt hen door het juridische traject. “Ik vind het belangrijk dat een cliënt weet dat ze juridische kwesties bij mij kunnen neerleggen en dat het geregeld wordt. Ik neem de cliënt werk uit handen.”

 

Lees meer

 

  • Duurzame energie: recht op aansluiting elektriciteitsnet

    Reageer

    AfbeeldingIn het buitengebied worden steeds vaker duurzame energieprojecten gestart. Er is meer dan voldoende plaats voor duurzame energieprojecten, maar het elektriciteitsnet is daar niet op berekend. Het terug leveren van energie aan het elektriciteitsnet zorgt voor het vollopen daarvan.

  • Asbestdakenverbod voorlopig van de baan

    Reageer

    AfbeeldingOp 4 juni 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel tot wijziging van de Wet milieubeheer verworpen. Dit wetsvoorstel bood een wettelijke grondslag om asbesthoudende dakbedekkingen in een algemene maatregel van bestuur (AMvB) te verbieden.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier