of 63908 LinkedIn

Asbestdakenverbod voorlopig van de baan

AfbeeldingOp 4 juni 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel tot wijziging van de Wet milieubeheer verworpen. Dit wetsvoorstel bood een wettelijke grondslag om asbesthoudende dakbedekkingen in een algemene maatregel van bestuur (AMvB) te verbieden.

Het uitstel in de kamerbrief waarmee staatssecretaris Stientje van Veldhoven de Eerste Kamer op de valreep nog over de streep hoopte te trekken, mocht niet baten. De leden van de Eerste Kamer vinden dat het kabinet te overhaast en te rigoureus te werk gaat. Om die reden hebben VVD, CDA, PVV, PvdA en SGP tegen gestemd.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier