of 64231 LinkedIn

Anita Serra

Advocaat

Anita is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en staatssteunrecht. Zij adviseert en waar nodig procedeert zij. Betrokkenheid bij de cliënt en streven naar excellentie zijn haar uitgangspunten.

 

Anita ondersteunt voornamelijk overheden bij de toepassing van de aanbestedingsregels. Het gaat daarbij om zaken in uiteenlopende branches, zoals zorg en welzijn, ICT, bouw, onderwijs en de afvalsector. Waar haar advies het staatssteunrecht betreft, gaat het veelal over grondtransacties en gebiedsontwikkeling. In deze zaken spelen  de Wet markt en overheid en het aanbestedingsrecht ook vaak een rol.

 

Anita ervaart deze terreinen als zeer interessant: "Geen zaak is hetzelfde. Dat vraagt om een aanpak waarin zowel juridische, politieke als organisatorisch zaken een plek krijgen. Ik ga daarom nooit over één nacht ijs en wil cliënten een compleet en genuanceerd beeld geven." 

 


AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier