of 63606 LinkedIn

Grondgebruik van overheidsgrond (Lunchwebinar)

Grondgebruik van overheidsgrond (Lunchwebinar). Hoe krijg je als overheid grip op het eigendom en gebruik van overheidsgrond en waarom is dit zo belangrijk?
EIFFEL Reageer

Hoe krijg je als overheid grip op het eigendom en gebruik van overheidsgrond en waarom is dit zo belangrijk?


29 jun 2021, 12.00 tot 13.00 uur

Locatie: Online via Microsoft Teams

Aanmelden


Overheden bezitten verschillende openbare stukken grond. Deze stukken grond zijn soms ingericht door inwoners of bedrijven zonder dat hier afspraken over zijn gemaakt. Vaak hebben deze stukken grond een beperkte functie, dit wordt daarom ook wel snippergroen genoemd. Door het gebruik van stukken snippergroen is voor veel overheden het eigendom niet op orde. Dit kan onder andere eigendomsverlies door verjaring tot gevolg hebben.

 

Op dinsdag 29 juni geeft Anouk Visser (team Grondgebruik & Vastgoed van EIFFEL in samenwerking met Wiert Leistra (advocaat bij LiebregtsLeistra en expert op het gebied van verjaring) het lunchwebinar Grondgebruik van overheidsgrond. Tijdens deze webinar bespreken we de noodzaak om het eigendom van (overheids)gronden op orde te brengen. Ook vertellen we over de risico’s die bestaan als het eigendom niet op orde is en hoe eigendomsverlies door verjaring kan worden tegengegaan. Verder geven we praktische tips om grondgebruik aan te pakken op basis van voorbeelden uit de praktijk. Tijdens de webinar is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. 

 

Ben jij erbij? Schrijf je nu in!

 

Vragen over het event? Neem contact op met mij!

Luuk Hendriks, Businessmanager

lhendriks@eiffel.nl / tel: 06-26694784

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingEIFFEL

Meander 1061
6825 MJ  ARNHEM
088-0456789
www.eiffel.nl
info@eiffel.nl

Meer nieuws

Whitepapers