of 62812 LinkedIn

Employee Experience

Employee Experience. Een webinar over de stappen om tot meer werkgeluk en (team) prestaties te komen. Ook in Corona tijd.
EIFFEL Reageer

Een webinar over de stappen om tot meer werkgeluk en (team) prestaties te komen. Ook in Corona tijd.


11 nov 2020, 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Online

Of we nu thuiswerken of op kantoor, het werkende leven staat bol van belevingen. Verrassingen, teleurstellingen en alles ertussenin. ‘Employee Experience’, in zuiver jargon. Vanaf het eerste contact dat je met elkaar hebt tot aan het moment waarbij je elkaar bedankt en tot ziens zegt. Van de keuze voor een koffieleverancier tot aan carrière perspectief. Alles heeft invloed op de beleving van jouw mensen. Je staat als werkgever voor de keuze: laat je dit aan het toeval over of probeer je om deze momenten positief te beïnvloeden? En hoe dan? Als werkgever ben jij de reisleider van de reis die medewerkers afleggen en natuurlijk probeer je om deze zo positief mogelijk te beïnvloeden met gerichte interventies.


Heb jij veel oog voor Employee Experience? Dan kan je erop rekenen dat medewerkers loyaler zijn, er minder verzuim plaatsvindt, teams effectiever samenwerken en je makkelijker talent aantrekt. Kortom een effectieve aanpak voor meer werkgeluk en (team) prestatie.


Waar loop je mee weg

Onze experts Marjon en Yentl nemen je woensdagochtend 11 november mee in de stappen die je vandaag al kan zetten voor een betere Employee Experience in jouw organisatie. We gebruiken inzichten uit de theorie en praktijk en geven je praktische tips en bespreken de cruciale rol van leiderschap. Uiteraard hebben we daarbij aandacht voor de nieuw ontstane situatie die ons uitdaagt om medewerkers op afstand extra dicht bij ons te houden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingEIFFEL

Meander 1061
6825 MJ  ARNHEM
088-0456789
www.eiffel.nl
info@eiffel.nl

Meer nieuws

Whitepapers