of 64621 LinkedIn

Advies afhandeling lopende handhavings- en bezwaarprocedures o.b.v. noodverordening na inwerkingtreding COVID-wet

Advies afhandeling lopende handhavings- en bezwaarprocedures o.b.v. noodverordening na inwerkingtreding COVID-wet
EIFFEL Reageer

Hoe is het als jurist om gedurende de coronacrisis te werken in een crisisorganisatie? En hoe ga je om met nieuwe corona-wetgeving?

Sinds de zomer zijn we met een team van EIFFEL-juristen bezig om Veiligheidsregio’s zo flexibel mogelijk te ondersteunen. De coronacrisis legt een grote druk op deze organisaties: het normale werk moet doorgaan, terwijl er opeens grote hoeveelheden aan corona-gerelateerd werk bij komt. En dat maanden lang. Het lijkt net topsport. Het is een aaneenschakeling van nieuwe materie, lange werkdagen en het wiel opnieuw uitvinden vanwege nieuwe wet- en regelgeving. Dit brengt iedere dag nieuwe uitdagingen met zich mee waarbij één ding voorop staat: een EIFFEL-jurist denkt in oplossingen!

Een voorbeeld is hoe om te gaan met de lopende handhavingsprocedures ná invoering van de nieuwe corona-wet. Het team heeft een advies geschreven en standaardbrieven ontwikkeld voor het handhavingsproces onder de nieuwe wet. Dit advies en de brieven zijn verspreid door het land zodat iedere Veiligheidsregio hier óók gebruik van kan maken. Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

 

Download hier de whitepaper 'Advies afhandeling lopende handhavings- en bezwaarprocedures o.b.v. noodverordening na inwerkingtreding COVID-wet'. 


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingEIFFEL

Meander 1061
6825 MJ  ARNHEM
088-0456789
www.eiffel.nl
info@eiffel.nl

Meer nieuws

Whitepapers