of 59250 LinkedIn

Woningmarktmonitor provincie Gelderland

Reageer

Na de provincie Utrecht heeft ook Gelderland ervoor gekozen door Companen een provinciale woningmarktmonitor te laten ontwikkelen. Inmiddels is de monitor gelanceerd en te raadplegen via de website van de provincie. De monitor biedt bezoekers een schat aan relevante woningmarktinformatie op het niveau van de provincie, de regio's en subregio's en de gemeenten binnen de provincie. De informatie is deels ook op kernniveau beschikbaar.

 

Woningmarktmonitor Provincie Gelderland

 

Woningmarktregio's buiten de provincie

De monitor geeft inzicht in de Gelderse regio’s en gemeenten, maar de gepresenteerde informatie beperkt zich niet tot de grenzen van de provincie; de woningmarkt doet dat immers ook niet. De monitor biedt daarom ook inzicht in de woningmarktsituatie in regio's die de provinciegrenzen overschrijden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de gegevens in te zien van de regio Foodvalley inclusief de Utrechtse gemeenten en is de regio Stedendriehoek op te vragen inclusief de gemeente Deventer. De monitor geeft daardoor inzicht op het niveau waarop woningmarktprocessen zich afspelen.

 

De gebruiker centraal

De monitor is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten: met een druk op de knop zijn figuren en tabellen te delen via e-mail of social media, of te downloaden in een handzame spreadsheet. De gepresenteerde informatie is logisch ingedeeld in thema's. Voor de gebruiker die echter zelf een selectie wil maken uit de beschikbare figuren en tabellen is een favorietenpagina beschikbaar; een eigen dashboard dat bewaard kan worden en later weer kan worden opgeroepen.

 

Meer weten?
Neem contact op met Jeroen Lijzenga of Jeroen Wissink.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Boulevard Heuvelink 104

Afbeelding

6828 KT Arnhem

Postbus 1174

6801 BD Arnhem
026-3512532


www.companen.nl

info@companen.nl

Meer nieuws

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers