of 62284 LinkedIn

Woningbouw: orde op zaken stellen

Woningbouw: orde op zaken stellen. Welke woningbouwplannen zijn nog actueel?
Companen Reageer

Weinig woningbouwplanningen benaderen de realiteit. Door de jaren zijn planningslijsten gevuld. Oude en gedateerde plannen zijn vermengd met actuele plannen. Een serieuze aanpak van de woningmarkt begint bij inzicht. Welke woningbouwplannen zijn nog actueel?

De bekende lijstjes moeten daarvoor opgeschoond. Dat is niet alleen het werk van gemeenten, maar ook van haar partners als corporaties en ontwikkelaars. Zij weten vaak veel beter welke plannen op stapel staan. Waar belemmeringen zich voordoen.

 

In de gemeente Katwijk begeleidt Companen de samenwerkingstafel woningbouw; van bouwers, corporatie en gemeente. Op basis van gelijkwaardigheid werken zij aan het inventariseren van woningbouwmogelijkheden en het wegwerken van belemmeringen. Doel is tempo in woningbouw en het juiste programma: nu en voor de toekomst.

 

Afbeelding

 

Voor de gemeente Rijswijk hebben we de woningbouwplannen in een dashboard geordend (klik op de afbeelding voor een leesbaar formaat). Een waardevolle basis voor het gesprek over voortgang van woningbouw.

 

Nu is de tijd voor voorbereiding van deze samenwerking en monitoring. Hoe? Bel of mail Bram Klouwen (06-53778893) of Mattijs Letteboer (06-14529124).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Companen

Gebouw De Enk

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

 

026-3512532

www.companen.nl

info@companen.nl


Meer nieuws

Whitepapers

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers