of 58952 LinkedIn

Roy Nieuwenhuis

Roy Nieuwenhuis is adviseur bij Companen. In opdracht van verschillende overheden voert hij onderzoek uit naar de huisvestingsbehoefte van arbeidsmigranten, waarvan meest recent in de regio Hart van Brabant.

 

Voor vragen, suggesties of reacties op deze blog, neemt u gerust contact met hem op via Nieuwenhuis@companen.nl.

  • Vandaag besteld = morgen in huis

    1 reactie

    Pleidooi voor de arbeidsmigrant.

    De vraag naar internetwinkelen is evident. Een levertijd langer dan vierentwintig uur, staat in de regel gelijk aan het zoeken naar alternatief aanbod. Wat wij vaak vergeten, is dat achter ons consumptiepatroon enorme logistieke processen schuilgaan. Distributie van goederen is zonder de inzet van buitenlandse arbeid niet te realiseren. Arbeidsmigranten zijn daarmee onmiskenbaar onderdeel van de Nederlandse samenleving. Toch zijn wij - consument, markt en overheid - terughoudend als het gaat om het huisvesten van deze mensen. Het tekort aan passende woongelegenheid is nijpend.

Contactgegevens

Afbeelding

Companen

Gebouw De Enk

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

 

026-3512532

www.companen.nl

info@companen.nl


Congres betaalbaarheid van het wonen

Op donderdag 2 april organiseert De Corporatiestrateeg haar jaarlijkse congres over de betaalbaarheid van het wonen. Bram Klouwen van Companen trapt de bijeenkomst af. Hij gaat in op actualiteiten en ontwikkelingen rond de betaalbaarheid, waaronder nieuwe huurtoeslagwetgeving, huurbeleid, armoedebeleid, etc. U kunt zich aanmelden voor het congres via De Corporatiestrateeg.

Whitepapers

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.