of 59250 LinkedIn

Na de gemeenteraadsverkiezingen aan de slag met actuele informatie

Reageer

Onderzoek in 2014? De ideale enquêteperiode komt er aan
De verkiezingen komen eraan. Ongeacht de verkiezingsuitslag zullen een aantal thema’s actueel zijn.

Herstel op de woningmarkt
Voorzichtig beginnen zich tekenen van herstel te vertonen op de woningmarkt. De prijsontwikkeling stabiliseert zich en mensen durven weer wat stappen te zetten. Maar wat zijn hun wensen en wellicht nog belangrijker: hoe kunnen ze worden geholpen?

 

Zelfredzaamheid en zorg
Bezuinigingen in de zorg leiden tot een steeds groter beroep op mantelzorgers en vrijwilligers. Maar waar zijn mensen toe in staat en toe bereid?

 

Huurverhoging en betaalbaarheid
De huurverhoging boven de inflatie biedt verhuurders de mogelijkheid de huurinkomsten te vergroten. Maar komen huurders niet in de problemen?

 

Vraag het uw klanten
Bent u van plan in 2014 onderzoek te doen onder uw inwoners? En wilt u nog dit jaar met de resultaten aan de slag gaan? Dan is nu het goede moment om te beginnen, zowel voor gemeenten die informatie willen van hun inwoners als voor corporaties die hun huurders vragen willen stellen.

 

Juiste enquête-tijd
De maanden maart en april zijn namelijk een ideale periode om te enquêteren. De periode van feestdagen en wintersport ligt achter ons en de vakanties zijn nog niet in zicht. De deelname aan een onderzoek is dan hoog. Nu beginnen betekent dat het enquêtewerk voor de vakantieperiode kan worden afgerond. Vroeg genoeg om al meteen na de zomer met de uitkomsten aan de slag te gaan.

 

Full-service
Companen biedt u een full-service onderzoekstraject. Van vraagstelling en analyse tot de praktische organisatie van het onderzoek: zoals het trekken van steekproeven, vormgeving, drukwerk en verzending van vragenlijsten. Wij voeren enquêtewerk in eigen huis uit, met onze professionele enquêteorganisatie. Enquêtes kunnen online, schriftelijk, telefonisch of face-to-face. Uiteraard behoort het uitvoeren van de analyse en het opstellen van rapportages tot de mogelijkheden.

 

Breed palet aan onderwerpen
Onderwerpen waar wij jarenlange ervaring mee hebben: woningmarkt, leefbaarheid en veiligheid, klanttevredenheid, imago-onderzoek, Wmo, omnibusenquêtes, etc. Wij leveren desgewenst maatwerk en zoeken met u naar een praktische oplossing voor uw specifieke vraag.

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met Jeroen Lijzenga (06-21511217, lijzenga@companen.nl) of Sara Hendriks (026-3512532, hendriks2@companen.nl).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Boulevard Heuvelink 104

Afbeelding

6828 KT Arnhem

Postbus 1174

6801 BD Arnhem
026-3512532


www.companen.nl

info@companen.nl

Meer nieuws

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers