of 59199 LinkedIn

Klimaatopgave: 20% techniek, 80% gedrag

Companen Reageer

Het oppakken van de klimaatopgave vraagt vooral sociale innovatie; de invloed van techniek is ondergeschikt. Dat was een van de boodschappen die centraal stond op De Dag van Stad en Regio, georganiseerd door Platform31. Als partner in het netwerk van Platform31 nam Companen deel aan deze partnerdag.

YURPS, hét jongerennetwerk van Platform31, organiseerde tijdens de middagsessie Het Klimaatdebat. Young (en old) professionals debatteerden over relevante stellingen rond de klimaatopgave, zoals het dwingen van ‘de burger’ tot verduurzaming en het verplicht stellen van duurzaamheidslessen in het onderwijs. Een eenduidig antwoord op deze vragen? Dat bestaat niet. De meningen zijn verdeeld. Des te belangrijker is het hierover diepgaand het debat te voeren.

 

Deze Dag van Stad en Regio vond plaats in Nijmegen, European Green Capital van het jaar 2018. In het Honigcomplex. Een inspirerende plek om kennis te delen en ideeën uit te wisselen over de aanpak van de klimaatopgave, misschien wel het belangrijkste vraagstuk van deze tijd. Tijd voor actie!

 

Onze adviseur Roy is naast zijn werk bij Companen betrokken bij het bestuur van YURPS. Meer weten over YURPS? Neem contact met hem op.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Boulevard Heuvelink 104

Afbeelding

6828 KT Arnhem

Postbus 1174

6801 BD Arnhem
026-3512532


www.companen.nl

info@companen.nl

Meer nieuws

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers