of 60831 LinkedIn

Kennisbijeenkomsten Prestatieafspraken

Companen Reageer

Aedes heeft, in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Companen gevraagd de kennisbijeenkomst Prestatieafspraken te organiseren.

Wat kunt u verwachten? 

De levendige, interactieve bijeenkomst start met een korte introductie over de Woningwet, positie en rol gemeente, corporatie en huurdersorganisatie. Vervolgens gaat u samen aan de slag met een variatie aan thema’s en werkvormen. Denk bijvoorbeeld aan instrumentarium om meer zicht te krijgen op elkaars (on)mogelijkheden, zoals een knoppensessie, IBW, transparantietool en verschillende spelvormen.

 

Hierna volgt een interactieve opstelling om met elkaar de procesgang bij een gemeente en corporatie rond een project helder te krijgen. Ook is aandacht voor evenwichtig onderhandelen: hoe maakt u uw eigen rol effectiever, hoe formuleert u uw prioriteiten en wat vraagt u van de ander en wat biedt u in ruil daarvoor?

 

Er is ruimte voor actieve inbreng van uw eigen casus, met gerichte coaching en intervisie. De middag eindigt met discussie met een corporatiebestuurder en wethouder over een concrete casus. 

 

De kennisbijeenkomsten vinden plaats op:

  • 11 september in Nijmegen-Lent
  • 18 september in Breda
  • 25 september in Breukelen
  • 26 september in Zwolle

 

Alle bijeenkomsten zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur, inclusief lunch.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar er is wel een no-show fee van 50 euro voor wie zich niet, of niet op tijd, afmeldt. Meer informatie leest u in de annuleringsvoorwaarden bij het aanmelden.

 

Aanmelden kan via de website van Aedes.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Companen

Gebouw De Enk

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

 

026-3512532

www.companen.nl

info@companen.nl


Meer nieuws

Whitepapers

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers