of 59162 LinkedIn

‘Austerlitz Zorgt is gouden medaille waard’

Reageer

Austerlitz Zorgt is er volgens een ruime meerderheid van de leden in geslaagd om de oudere inwoners langer zelfstandig in het dorp te laten wonen en de sociale samenhang in het dorp te vergroten. Dat blijkt uit evaluatieonderzoek dat Companen voor de gemeente Zeist onder de leden heeft uitgevoerd. Zoals een lid het zegt: ‘Austerlitz Zorgt is een gouden medaille waard’. Het college heeft naar aanleiding van de evaluatie besloten Austerlitz Zorgt te blijven subsidiëren.

Austerlitz Zorgt is een eind 2012 opgerichte zorgcoöperatie met als doel het mogelijk te maken dat de oudere inwoners van Austerlitz zo lang en zo zelfstandig mogelijk in het dorp kunnen blijven wonen. Sinds 2015 is het dorpsteam van Austerlitz Zorgt namens de gemeente Zeist ook het loket voor de Wmo in Austerlitz.


Wethouder Marcel Fluitman: “Dit onderzoek laat zien dat Austerlitz Zorgt goed bezig is. We zijn ook erg blij met de samenwerking tussen Austerlitz Zorgt en de gemeente. Voortzetting van de subsidie is voor dit college een logische stap.”

 

Lees meer »

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Boulevard Heuvelink 104

Afbeelding

6828 KT Arnhem

Postbus 1174

6801 BD Arnhem
026-3512532


www.companen.nl

info@companen.nl

Meer nieuws

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers