of 64120 LinkedIn

Test je kennis als overheidsprofessional

Test je kennis als overheidsprofessional. Online kennisquizzen
Bestuursacademie Nederland Reageer

Bezit jij nog voldoende actuele kennis van wet- en regelgeving en belangrijke thema’s binnen de overheid? Je test het heel gemakkelijk en snel met onze online kennisquizzen!

Hoe zit het met jouw kennis van actuele thema’s?

Ken je de basisbeginselen van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) nog? Wat weet je allemaal van het onderwerp ondermijning? Hoe ver reikt je kennis over het milieu en de risicofactoren? Als overheidsprofessional wordt er continu van je verwacht dat je je kennis up-to-date houdt om goed te kunnen omgaan met je steeds veranderende werk en nieuwe maatschappelijke vraagstukken. Ben jij benieuwd of je nog over voldoende kennis beschikt van bepaalde wetten, regels en onderwerpen? Dat test je heel laagdrempelig met onze kennisquizzen.

 

Online kennisquizzen

Op onze website bieden wij verschillende quizzen aan. Bijvoorbeeld om je kennis van de Awb, burgerzaken of sociale zekerheid te testen. Om een quiz te doen hoef je geen account aan te maken. Je hoeft dus ook geen gegevens in te voeren om de uitslag te krijgen. Na elke vraag krijg je direct te zien of je antwoord goed of fout is.

 

Daag je ook je collega’s uit? Je vindt de kennisquizzen hier.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.