of 65101 LinkedIn

Ondermijning en Milieucriminaliteit. Op zoek naar de juiste aanpak?

Ondermijning en Milieucriminaliteit. Op zoek naar de juiste aanpak?
Bestuursacademie Nederland 1 reactie

Maak kennis met docente Ellen ter Horst.

Ben je op zoek naar de juiste aanpak voor ondermijnende criminaliteit in jouw gemeente? Docente Ellen kan er alles over vertellen! Bijvoorbeeld in onze training Ondermijning en Milieucriminaliteit. Hieronder stelt Ellen zichzelf voor.

Ik daag je uit om door de bril van ondermijning naar je werk- of woonomgeving te kijken

‘‘In alle jaren dat ik werkzaam ben in verschillende bedrijven en organisaties (profit en non-profit) heb ik ervaren dat alle mensen zich graag ontwikkelen, als ik ze maar weet te prikkelen. Met mijn programma’s, trainingen en lessen daag ik je uit jezelf professioneel én persoonlijk te ‘spiegelen’. Binnen een sfeer van optimisme, vertrouwen en plezier. 
 

Samen sterk tegen ondermijning en milieucriminaliteit

In Nederland ondervindt het overgrote deel van de gemeenten schade van georganiseerde criminaliteit. Denk hierbij aan drugshandel, milieucriminaliteit, witwassen, mensenhandel en illegale prostitutie. De training Ondermijning en Milieucriminaliteit geeft je handvatten voor de bestuurlijke aanpak van ondermijning in jouw gemeente. Op welke manier kun je barrières opwerpen tegen criminele activiteiten? Hoe voorkom je dat criminele organisaties onbedoeld door de overheid worden gefaciliteerd? En wat zijn belangrijke randvoorwaarden voor een succesvolle bestuurlijke aanpak van ondermijning? Op dit en meer krijg je antwoord in deze training. 

De diverse trainingen over ondermijning, die ik met en voor professionals uitvoer, kenmerken zich door reflectie, realisme, optimisme, nieuwsgierigheid en enthousiasme. We bundelen onze krachten om samen sterk te zijn tegen de georganiseerde criminaliteit!’’ 
 

Interesse in een opleiding of training over ondermijning? 

Wil je meer weten over de training Ondermijning en Milieucriminaliteit? Je kunt met al je vragen terecht bij onze opleidingsadviseurs via info@bestuursacademie.nl of 035 − 7 604 850. Andere opleidingen en trainingen over ondermijning vind je hier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Richard Verheul (Milieu inspecteur) op
Leuk Ellen!

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.