of 65101 LinkedIn

Vincent van Helvoort

Vastgoedmanagement

Mijn energie in het dagelijks werk haal ik uit de diversiteit van het Nederlandse vastgoed. Ons land staat vol met bijzondere gebouwen, maar ook met heel ‘normaal’ vastgoed. Alles heeft aandacht nodig.

 

Ik ben goed in het bij elkaar brengen van allerlei input tot één verhaal voor de opdrachtgever. Van techniek, financiën, beleid- en strategie tot de procesmatige stappen die horen bij het beheren van een vastgoedportefeuille. Mijn inhoudelijke ervaring heeft vooral betrekking op het beheer van monumenten, het verduurzamen van vastgoed en het krijgen en houden van grip op de vastgoedportefeuille.

 

                'Hoe zetten we vastgoed optimaal in voor onze wensen als samenleving? Daar moeten we de komende jaren goed over nadenken.'

 

 

Een duurzame wereld is één van de belangrijkste doelstellingen van onze samenleving. Hoe zetten we vastgoed optimaal in voor onze wensen als samenleving? Daar moeten we de komende jaren goed over nadenken.


Motor, muziek en musea
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn motor, maak ik muziek en bezoek ik musea. Ook klussen en tuinieren rondom huis bieden mij ontspanning.

 

06 - 13 17 41 98 / v.van.helvoort@bbn.nl


  • Verstandig verduurzamen

    Reageer

    Het Klimaatakkoord en het Energieakkoord stimuleren internationale en nationale duurzame ambities. Voor Nederlandse gemeenten is het realiseren van een significante energiebesparing een belangrijke doelstelling die voortvloeit uit deze akkoorden. Op hoofdlijnen betekent het dat al het gemeentelijke vastgoed in de toekomst energieneutraal moet zijn. Landelijk is het peiljaar 2050 - sommige gemeenten ambiëren de energieneutrale doelstelling eerder.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers