of 59185 LinkedIn

Velsen werkt aan blijvend overzicht en inzichtelijke vastgoedkeuzes

Velsen werkt aan blijvend overzicht en inzichtelijke vastgoedkeuzes. Sinds begin 2017 is bij de werkeenheid Vastgoed van gemeente Velsen sprake van een brede doorontwikkeling in de manier van werken.
Reageer

Sinds begin 2017 is bij de werkeenheid Vastgoed van gemeente Velsen sprake van een brede doorontwikkeling in de manier van werken.

Door bbn adviseurs wordt het team daarbij gecoacht en ondersteund met kennis en instrumenten. Door bbn is de formatieve inzet op gebouwbeheer geanalyseerd in relatie tot de omvang van de portefeuille en bijbehorend takenpakket. De mogelijke verbeterpunten zijn met elkaar benoemd en worden achtereenvolgens aangepakt. Met de methodiek van VastgoedMaps wordt gewerkt aan blijvend overzicht en zijn de noodzakelijke vastgoedkeuzes inzichtelijk.

 

Ook de overgang naar een nieuw contractbeheersysteem wordt begeleid. Aanscherping van de verhuurregistratie en facturatie zijn in gang gezet. De jaarlijkse cyclus van portefeuillesturing wordt geborgd. Het centraal afstemmen van vraag en aanbod speelt hierbij een rol.
Tevens is gestart met gestructureerd energiemanagement en de verduurzaming van de gehele vastgoedportefeuille. Naast verduurzaming is uiteindelijk ook het doel: het versterken van het maatschappelijk èn financieel resultaat op vastgoed.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100, 3995 AX Houten

Postbus 94, 3990 DB Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers