of 62812 LinkedIn

Theater Zuidplein, Rotterdam

Theater Zuidplein, Rotterdam. bbn adviseurs ondersteunde Theater Zuidplein bij het maken van afspraken met de gemeente (eigenaar van het gebouw) over de huisvesting.
bbn adviseurs Reageer

Theater Zuidplein in Rotterdam is verhuisd naar een nieuw gebouw dat vorige week officieel is geopend door Koningin Máxima. Dit bijzondere pand huisvest ook een vestiging van Bibliotheek Rotterdam. bbn adviseurs ondersteunde Theater Zuidplein bij het maken van afspraken met de gemeente (eigenaar van het gebouw) over de huisvesting.

Sparringpartner
Samen met Theater Zuidplein heeft bbn de gesprekken gevoerd over de te sluiten contracten en zijn de contracten getoetst aan eerder gemaakte afspraken. bbn was hierin de sparringpartner voor Theater Zuidplein. Het theater biedt samen met Bibliotheek Rotterdam in het nieuwe Kunstenpand een divers aanbod op het gebied van theater, kunst, lezen, leren en informeren. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is er van alles te beleven. Het nieuwe Kunstenpand, centraal gelegen op Rotterdam-Zuid, is een echte place to be! Het project maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het gebied rond Zuidplein.

 

Lees meer

 

Foto: ©EM-PRESS/Patrick van Emst

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers