of 64621 LinkedIn

Symbool voor duurzame ambities Uithoorn

Symbool voor duurzame ambities Uithoorn. Wethouder Hazen signeert eerste CLT-element MFA Zijdelwaard. Een gebouw van deze tijd, voor een betere toekomst
bbn adviseurs Reageer

Wethouder Jan Hazen van gemeente Uithoorn signeert het eerste CLT-element (Cross Laminated Timber) van de multifunctionele accommodatie Zijdelwaard, samen met architect Erik Slangen van Sportbouwers B.V. en Jan Bolhoeve van Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS).

De multifunctionele accommodatie (MFA) Zijdelwaard is grotendeels gebouwd van dit kruislings verlijmde hout. Een biobased constructie met zo’n mooie uitstraling dat deze ook direct als wandafwerking wordt gebruikt. Dat bespaart weer stucwerk, schilderwerk en gips voorzetwanden. Het CLT staat symbool voor de duurzame ambities die we met deze MFA realiseren: energieneutraal, natuurinclusief en vol maatschappelijke functies ten behoeve van een duurzame samenleving in de wijk Zijdelwaard. Een gebouw van deze tijd, voor een betere toekomst…

 

bbn adviseurs is bij dit project vanaf de haalbaarheidfase tot en met de ingebruikname verantwoordelijk voor het huisvestingsadviesprojectmanagementkostenmanagement en kwaliteitsmanagement bij het Design & Build contract.

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers