of 65101 LinkedIn

Start renovatie ARTIS-Aquarium

Start renovatie rijksmonument ARTIS-Aquarium. De renovatie gaat in het eerste kwartaal van 2022 van start.
bbn adviseurs Reageer

ARTIS heeft met Salverda Bouw een overeenkomst gesloten om een start te maken met de hoogst noodzakelijke renovatie aan het ARTIS-Aquarium. Het Aquarium, een rijksmonument uit 1881, is sinds 1 februari 2021 voor het publiek gesloten omdat het toe is aan een urgente en grondige restauratie. Vooral het zoute water heeft zijn impact gehad op het rijksmonument. De hoofddraagconstructie, het stucwerk en het interieur zijn hierdoor ernstig aangetast.

De Gemeente Amsterdam, een aantal fondsen en particuliere schenkers hebben het startbedrag voor de eerste fase bij elkaar gebracht. Dat is geweldig nieuws, want dat betekent dat er gestart kan worden! Voor de verdere financiering van de noodzakelijke restauratie van het Aquarium is ARTIS in gesprek met de Provincie Noord-Holland, de Rijksoverheid, fondsen en particuliere schenkers.

 

bbn adviseurs is ingeschakeld om de plannen te toetsen op kwaliteit en kosten. Vervolgens hebben we de aanbesteding georganiseerd en de gunning en contractvorming begeleid. De renovatie gaat in het eerste kwartaal van 2022 van start.

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers