of 61869 LinkedIn

Roy van de Velden

>Het inspireert mij een bijdrage te kunnen leveren aan ruimtelijke ontwikkelingen. Ik kan goed analyseren, werken met cijfers en verbanden zien tussen zaken.

Door mijn eerdere werkervaring heb ik geleerd secuur te blijven werken, ook wanneer er onder druk gepresteerd moet worden.

 

Voor opdrachtgevers streef ik ernaar op een heldere en transparante manier inzicht te verschaffen in de financiële kant van hun projecten. Ik zie het als een uitdaging om projecten op een duurzame manier uit te voeren en ook om te kunnen voldoen aan de eisen rondom stikstofreductie.

 

r.van.de.velden@bbn.nl / 06 - 51 24 35 93


 • Nieuwe kans voor aanvragen Woningbouwimpuls

  Reageer

  Vanaf 1 juli konden gemeenten subsidie aanvragen voor de Woningbouwimpuls. De eerste aanvraagronde is verstreken, maar vanaf november kunnen gemeenten opnieuw een aanvraag indienen. Gemeenten die in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit de Woningbouwimpuls doen er goed aan nu al te beginnen met de voorbereiding.

 • Woningbouwimpuls documenten beschikbaar

  1 reactie

  Op 28 april zijn de concept aanvraagdocumenten voor de Woningbouwimpuls beschikbaar gekomen. Daarmee is de uitvoering van de Woningbouwimpuls, een subsidie van 1 miljard voor het versnellen van woningbouw, weer een stap dichterbij gekomen. Het is nu wachten op het ministerieel besluit waarna de definitieve aanvraagdocumenten beschikbaar worden gesteld op de website van de RVO. 

 • Woningbouwimpuls: 1 miljard euro voor woningbouw

  Reageer

  AfbeeldingIn Nederland bestaat een grote behoefte aan woningen. Om de woningbouw te versnellen, introduceert het Rijk de Woningbouwimpuls voor gemeenten: een subsidie van 1 miljard euro. Gemeenten kunnen voor de zomer 2020 hun eerste aanvragen indienen.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Whitepapers

Bloggers