of 63966 LinkedIn

Nieuwe Focus Filmtheater Arnhem bijna klaar voor gebruik!

Wanneer je een Programma van Eisen schrijft is het elke keer spannend hoe de geformuleerde eisen en wensen, uitgedrukt in woorden en getallen, eerst worden omgezet in tekeningen en daarna in een gebouw. Bij de nieuwbouw voor Focus Filmtheater in Arnhem is dit bijzonder goed gelukt.

Het nieuwe gebouw aan het Audrey Hepburnplein is kort geleden opgeleverd en er wordt nu gewerkt aan de inrichting. Focus en Arnhem beschikken hiermee over een “state of the art”, duurzaam en toegankelijk filmtheater. Er zijn vijf zalen van verschillende grootte. Eén daarvan is een multifunctionele zaal, waar meer kan worden geprogrammeerd dan alleen films. Daarnaast is er een Grand Café  en een dakterras  waar ook filmvertoningen kunnen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid voor de verhuur van ruimtes, waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd.  In het ontwerp is op een mooie manier het doorzicht behouden op de toren van de achter het gebouw gelegen Eusebiuskerk. Arnhem wordt met het nieuwe Focus een levendige plek in de binnenstad rijker. Een gastvrije ontmoetingsplek, waar diverse doelgroepen overdag en 's avonds van kunst en cultuur kunnen genieten en kunnen ontspannen.

 

De complete afronding van alle werkzaamheden wordt verwacht in mei. Wij wensen Focus een inspirerende plek toe en vooral veel werkplezier in het nieuwe filmtheatergebouw!

                    

Afbeelding 

 

                    

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers