of 62812 LinkedIn

Nieuw vastgoedinformatiesysteem CVDH

Nieuw vastgoedinformatiesysteem CVDH. Een nóg completer beeld van de cijfers
bbn adviseurs Reageer

De Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag (CVDH) is op weg naar een vastgoedinformatiesysteem dat een nóg completer beeld van de cijfers geeft.

Strategisch adviseur
Een goed georganiseerd systeem vermindert de kans op fouten en bespaart een hoop tijd. Het nieuwe vastgoedinformatiesysteem (VIS) is voor de CVDH ook een middel om door te groeien naar de rol als strategisch adviseur binnen de gemeente.


Samenwerking
bbn adviseurs heeft de CVDH in drie stappen begeleid bij het realiseren van het nieuwe vastgoedinformatiesysteem. Lees hier meer over het nieuwe vastgoedinformatiesysteem van de CVDH. Lees hier meer over het voorafgaande onderzoek en de samenwerking met CVDH.

 

Begrip voor verandering
“Sturen op wat er toe doet,” zegt Bas van Tartwijk, afdelingsmanager bij de CVDH over de samenwerking met bbn adviseurs. “Het verbetertraject is niet in beton gegoten. bbn zorgt voor overzicht. Ze hebben advies gegeven op inhoud, met de juiste rust aan alle lagen in de organisatie over de ontwikkeling zonder dat dit onpersoonlijk voelt. Zo kregen collega’s begrip voor de verandering. bbn weet koers te houden en de juiste processen en producten in te zetten om verbeteringen door te voeren.”

 

Wilt u meer weten over wat bbn adviseurs kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Menno Engel via 06 – 11 88 14 75 of m.engel@bbn.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers