of 58952 LinkedIn

Maarten Pullen

Afd.manager & adviseur.


Voor mijn opdrachtgevers streef ik naar goede communicatie over complexe onderwerpen. Dat zorgt voor een proces waarin besluiten genomen worden.


Mijn missie is om opdrachtgevers meer grip te laten krijgen op de vraagstukken in hun vastgoedportefeuille. Een belangrijke stap daarbij is het goed organiseren en ontsluiten van alle beschikbare vastgoedinformatie.


Vastgoedinformatie voor gemeenten

Ik heb onder andere de gemeente Den Haag geholpen met de opbouw van een vastgoedinformatiesysteem. Daarnaast heb ik de gemeente Amsterdam ondersteund met de gemeentelijke vastgoedstrategie. Door het ordenen van vastgoedinformatie en organiseren dat het up-to-date blijft, kunnen gemeenten er nog jarenlang van profiteren. In al mijn opdrachten neem ik mijn ruime ervaring met financiën mee. Wat me aanspreekt bij bbn is de grote diversiteit aan opdrachten, de vele inhoudelijke vraagstukken en de ruimte voor eigen ondernemerschap. 

 

mw.pullen@bbn.nl / Tel: 088 - 226 74 56 

 • 6 tips voor het Meerjarenperspectief Grondexploitaties

  Reageer

  AfbeeldingHet Meerjarenperspectief Grondexploitaties (MPG) is een rapportage die alle grondexploitaties in een gemeente bundelt. Oneerbiedig gezegd: een nietje slaan door alle grondexploitaties. Het MPG geeft inzicht in het totaal aantal projecten van het gemeentelijk grondbedrijf. En in het reilen en zeilen van dat grondbedrijf. Het laat het effect zien op de financiële reserves van de gemeente en dient als een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van de aangifte vennootschapsbelasting.

 • Definitief afscheid van het verzorgingshuis… Is dat een goed idee?

  Reageer

  AfbeeldingHet 'scheiden van wonen en zorg' heeft veel teweeggebracht. In allerlei gemeenten zijn verzorgingshuizen gesloten, gesloopt of getransformeerd. Zorgverlening doen we voortaan thuis! Hoe anders blijkt de situatie uit te pakken: er is wel degelijk een doelgroep waar het verzorgingshuis bij past. Dat is niet alleen een opgave voor de zorginstelling of woningcorporatie: ook de gemeente moet een plek aan tafel pakken. Tijd voor een integrale benadering.

 • Besluiten nemen met de 'bol.com-methode'

  Reageer

  AfbeeldingOnlangs was ik druk met het maken van plannen voor de vernieuwing van maatschappelijk vastgoed in Uithoorn. Sloop of nieuwbouw: er waren veel factoren om rekening mee te houden. Hoe maak je zo'n complexe beslissing behapbaar voor bestuurders? In dit project verzonnen we de 'bol.com-methode.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Deelnemen aan een gratis Masterclass?

Woningbouw versnellen in uw gemeente

9 april 2020

Meer informatie

De businesscase van maatschappelijk vastgoed

7 mei 2020

Meer informatie

Circulair bouwen haalbaar maken  

12 mei 2020

Meer informatie

Slim verduurzamen doe je zo

19 mei 2020

Meer informatie

Vastgoednota en portefeuilleplan

26 mei 2020

Meer informatie

Het Huis van de Stad -

De place to be

28 mei 2020

Meer informatie

Whitepapers

Bloggers