of 65378 LinkedIn

Henno Hanselaar

Strategie voor gebouw en gebied

Ik ben goed in het werken met cijfers en in het analyseren van complexe vraagstukken. Daarnaast beschik ik over goed technisch inzicht. Bij mijn vorige werkgevers trok de financiële kant van de vastgoedprojecten mij altijd naast de technische kant.

 

Ervaring in de bouwwereld heb ik opgedaan bij onder andere een renovatiebedrijf, projectontwikkelaar en ziekenhuis. De ervaring op financieel gebied bij een woningcorporatie.

 

       Elke vraag vereist een uniek plan

 

Maatwerk

Met mijn kennis en ervaring wil ik graag mijn steentje bijdragen aan projecten, zodat de plannen van de opdrachtgever uiteindelijk gerealiseerd kunnen worden. Elke vraag betreft weer een uniek plan/vraagstuk. Het leveren van werk op maat is dan ook een vereiste. Dat maakt het werk leuk en divers. Omdat ik gek op sneeuw ben, ga ik graag op wintersport. Vooral om te snowboarden maar ook af en toe skiën.

 

h.hanselaar@bbn.nl
06 - 22 57 51 16
 LinkedIn
  • Gemeenten: reken residueel aan uw grondprijzen!

    Reageer

    Onlangs heeft Stec een onderzoek gepubliceerd naar de ontwikkeling van gemeentelijke grondprijzen. Hieruit komt naar voren dat de helft van de gemeenten de grondprijzen niet aanpast. De andere helft van de gemeenten verhoogt de grondprijzen vooral beperkt tot 2,5 procent. Vanuit mijn expertise als planeconoom lijkt dit, afhankelijk van het type woning, te weinig.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers