of 63561 LinkedIn

Gemeente Oss besluit over Walkwartier

Gemeente Oss besluit over Walkwartier. Gedetailleerde financiële inzichten die bbn adviseurs aan de raadsleden kon bieden, hebben bijgedragen aan het nemen van dit belangrijke besluit.
bbn adviseurs Reageer

Op 30 januari 2020 heeft de gemeenteraad van Oss ingestemd met de voorstellen voor het Walkwartier. De locatie in de binnenstad, waar ooit V&D gevestigd was, wordt herontwikkeld. Op de locatie komen winkels, een woontoren, een parkeergarage en het Uithuis. Het Uithuis wordt de ontmoetingsplek van Oss met onder meer de bibliotheek, de Volksuniversiteit en het Stadsarchief.   

De ontwikkeling van ongeveer 28.000 m2 bvo is een samenwerking tussen Gemeente Oss en projectontwikkelaar Van Wanrooij. De gemeente werd door bbn adviseurs begeleid op het gebied van bouw- en stichtingskosten, en bij de residuele grondwaardebepaling. De gedetailleerde financiële inzichten die bbn adviseurs aan de raadsleden kon bieden, hebben bijgedragen aan het nemen van dit belangrijke besluit.


Neem voor meer informatie over onze activiteiten bij dit project contact op met: Maarten Pullen, 06 – 20 81 86 53 of mw.pullen@bbn.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers