of 64740 LinkedIn

Fleur Ragetlie

Junior adviseur plan- en vastgoedeconomie

 

Mooie gebouwen en de gesprekken met opdrachtgevers en collega’s inspireren mij. Ik vind het leuk om mee te werken aan gebiedsontwikkeling. Ook strategische vraagstukken op het gebied van vastgoedportefeuilles boeien mij. Ik ben analytisch ingesteld.

Voor opdrachtgevers denk ik graag mee over het financieel haalbaar maken van projecten, waarbij ik ook kijk naar de maatschappelijke en duurzame doelen. Met behulp van (financiële) data bied ik een opdrachtgever inzicht. Daarbij maak ik graag gebruik van rekenmodellen in Excel en van datavisualisaties uit het programma Power BI.

 

Lees meer

 

f.ragetlie@bbn.nl
06 - 13 52 58 32

 

  • Nationale Woonagenda en de Woningbouwimpuls

    Reageer

    Het Rijk heeft met de Nationale Woonagenda grote ambities om de beknelde situatie op de Nederlandse woningmarkt op te lossen: het toevoegen van 75.000 woningen per jaar in de periode tussen 2018 en 2025. De Woonagenda bestaat nu twee jaar en de krapte op de woningmarkt blijft bestaan, al kan de nieuwe Woningbouwimpuls misschien verlichting bieden. Deze impuls stimuleert betaalbare woningenbouw en helpt om knelpunten zoals de uitplaatsing van bedrijven op te lossen.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers