of 62812 LinkedIn

Financieel advies voor gemeente Oldebroek

Financieel advies voor gemeente Oldebroek. Onafhankelijke analyse bouwkostenberekening aannemer
bbn adviseurs Reageer

De gemeente Oldebroek had behoefte aan een onafhankelijke analyse van de bouwkostenberekening die de aannemer had gemaakt voor het bouwen van een nieuwe sporthal in Oosterwolde

Grondwaardeberekening
Vlak naast de nieuwe sporthal wordt door dezelfde aannemer een appartementencomplex ontwikkeld. Op de locatie van de oude sporthal komt een aantal grondgebonden woningen. De gemeente wilde ook de residuele grondwaardeberekeningen van deze twee woningbouwlocaties laten toetsen om er zeker van te zijn dat de grond voor een redelijk bedrag zou worden verkocht.

 

Onafhankelijke analyse
bbn adviseurs heeft de door de gemeente aangeleverde tekeningen en bouwkostenraming van de sporthal gecontroleerd op afmetingen, hoeveelheden en prijsniveau van de materialen en werkzaamheden. Ook de tekeningen en berekeningen voor de woningbouwlocaties heeft bbn gecontroleerd en daarna de uitgangspunten afgestemd met de gemeente. De resultaten van deze onafhankelijke analyses zijn weergegeven in twee duidelijke notities.

 

Met deze twee notities heeft de gemeente Oldebroek inzicht in wat een redelijke prijs is voor de grond van de woningbouwlocaties én voor het bouwen van de nieuwe sporthal.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers