of 59345 LinkedIn

Fietsenstalling Utrecht genomineerd voor prestigeuze architectuurprijs!

Fietsenstalling Utrecht genomineerd voor prestigeuze architectuurprijs! De fietsenstalling won al eerder de Betonprijs 2017.
bbn adviseurs Reageer

Dat de fietsenstalling bij station Utrecht Centraal bijzonder is door het formaat was natuurlijk al bekend. Nu is de grootste stalling ter wereld ook genomineerd voor een prestigieuze Architectizer A+ Award. 

De grootste fietsenstalling van de wereld van Ector Hoogstad Architecten strijdt om de eerste plaats in de categorie de 'Transportation infrastucture'. In totaal maken vijf projecten kans in deze categorie op de Architizer A+ Jury Award en de Architizer A+ Popular Choice Award. Voor de Popular Choice Award, de publieksprijs kan iedereen stemmen tot 20 juli. 


De fietsenstalling in Utrecht gaat de strijd aan met het metrostation Keilaniemi in Finland, Marco Polo International Airport in Italië, de Rainbow Bridge in Californië en de Willem II-passage in Tilburg.

Architizer is een van grootste online platforms voor en door architecten. De prijzen worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. De fietsenstalling won al eerder de Betonprijs 2017.

 

bbn adviseurs heeft bij dit project de directievoering en het toezicht uitgevoerd. Lees meer op onze projectpagina

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100, 3995 AX Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers