of 61043 LinkedIn

Beter beslissen met spreaX

Beter beslissen met spreaX. Zelf online aan de knoppen draaien.
bbn adviseurs Reageer

SpreaX is een nieuwe manier om beslissingen te nemen op basis van een grote hoeveelheid informatie. Met spreaX draait u zelf online aan de knoppen in plaats van dat bbn keuzes voor u doorrekent. Investeringen, business cases, de impact van duurzaamheid of ruimtelijke eisen, alles is te vertalen naar een spreaX model. Precies op maat gemaakt voor de klant en via internet te delen met gewenste betrokkenen.

bbn adviseurs ontwikkelde al een op maat gemaakt spreaX model voor zorgorganisatie Amstelring en voor ontwikkelaar EDGE Technologies. 

EDGE Technologies maakt holistische gebouwen die ruimte bieden aan creativiteit en innovatie. Samen met EDGE Technologies heeft bbn adviseurs de nodige kennis in spreaX verwerkt om de bouwkosten van deze gebouwen te bepalen. Daarna is vastgesteld aan welke knoppen gebruikers moeten draaien om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Het voordeel is dat EDGE Technologies met dit model de financiële haalbaarheid van hun bouwprojecten al in de acquisitiefase kan toetsen. 

Amstelring biedt een spreaX model op de eigen website aan als Zorgkosten Rekenhulp. De rekenhulp laat zien welke woonlocatie past bij een bepaalde zorgbehoefte. Cliënten vullen een aantal persoonlijke gegevens in zoals leeftijd, inkomen en gezinssituatie. Daarna kunnen ze met een druk op de knop de financiële gevolgen uitrekenen van het afnemen van zorgdiensten op een bepaalde locatie. 

SpreaX werkt met formules van bestaande spreadsheetmodellen. Dit heeft als voordeel dat een ingewikkelde programmeertaal overbodig is. Zo maakt spreaX alle mogelijke berekeningen van een spreadsheet eenvoudig geschikt voor gebruik in een beveiligde omgeving op het internet. Dit biedt innovatieve mogelijkheden voor interactie met klanten. 

Wilt u meer weten over wat spreaX kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op met Renoir Hooft, rjh.hooft@bbn.nl / 088 – 226 74 22 of met Milan Saleh, mt.saleh@bbn.nl / 088 – 226 74 43

www.spreax.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Deelnemen aan een gratis Masterclass?

Circulair bouwen haalbaar maken  

27 oktober 2020

Meer informatie

Whitepapers

Bloggers