of 58952 LinkedIn

Als overzicht en besluitvorming samenkomen

Als overzicht en besluitvorming samenkomen. Mede dankzij zorgvuldige besluitvorming ligt er in Weert nu een goede basis voor de instandhouding van de gemeentelijke vastgoedportefeuille

Soms komt het voor dat een raadsvergadering een dermate lange agenda krijgt dat het noodzakelijk blijkt om door te vergaderen op een andere dag. Zo ook afgelopen week in Weert: een avondvullend programma met maar liefst 30 agendapunten.

Met name punt 14 had mijn interesse. Dit betrof de vaststelling van het boekwerk met meerjarenbegrotingen voor het onderhoud aan de gemeentelijke gebouwen. U raadt het al, opsteller van de begrotingen: bbn adviseurs. Daar lag dus een kwalitatief goed stuk voor, wat ik twee weken terug in de commissie een kwartier lang had mogen toelichten.

 

Het gaat om veel geld, voor onderhoud aan al het vastgoed dat centraal in de gemeente is ondergebracht bij team Vastgoed. Stap na stap kreeg ook deze gemeente de basis op orde. De noodzaak van het onderhoud is evident, agendapunt 14 is dan ook zonder hoofdelijke stemming aanvaard.

 

Mede dankzij zorgvuldige besluitvorming, waarin men niet voor politiek gekonkel kiest maar voor verantwoorde continuïteit in de bedrijfsvoering, ligt er nu een goede basis voor de instandhouding van de gemeentelijke vastgoedportefeuille. Dit overzicht is er nog lang niet in elke gemeente, wie volgt?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers