of 58952 LinkedIn

60 miljoen euro voor restauratie rijksmonumenten

60 miljoen euro voor restauratie rijksmonumenten. De subsidie geldt voor het restaureren, maar ook voor het verduurzamen en toegankelijk maken van het gebouw
bbn adviseurs Reageer

Grote rijksmonumenten in stand houden is kostbaar. Geen wonder dus dat de eigenaren van deze gebouwen kampen met oplopende onderhouds- en restauratiekosten. Om de panden voor de toekomst te behouden, stelt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een bedrag van 60 miljoen euro beschikbaar.

De regeling is bedoeld voor rijksmonumenten met een restauratieproject van minimaal 2,5 miljoen euro aan subsidiabele kosten. De subsidie geldt voor het restaureren, maar ook voor het verduurzamen en toegankelijk maken van het gebouw.

 

Vanaf 1 juli 2019 tot en met 16 september kunt u een subsidieaanvraag indienen bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

 

Hoeveel subsidie kunt u verwachten?

Met een quick-scan kunnen we vrijblijvend berekenen hoeveel subsidie u kunt verwachten. Onze specialisten voor onderhoud en restauratie van monumenten kunnen u ook helpen bij het aanvragen van de subsidie. Daarnaast helpen we u graag bij vragen over beheer, onderhoud en het verduurzamen van uw vastgoed.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met: 
Henri van den Berg, adviseur vastgoed (specialist monumenten), 06-12235200 / h.van.den.berg@bbn.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100, 3995 AX Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers