of 61441 LinkedIn

4.500 nieuwe woningen en stadspark in Ouder-Amstel

4.500 nieuwe woningen en stadspark in Ouder-Amstel. Gebied wordt stedelijke verbinding tussen Ouder-Amstel en Amsterdam
bbn adviseurs Reageer

Tussen station Duivendrecht, de Johan Cruijff Arena, de A2 en het Amstel Business Park verrijst de komende jaren een bijzondere, nieuwe stadswijk.

Dit gebied, dat nu nog bekend staat als De Nieuwe Kern, wordt de stedelijke verbinding tussen Ouder-Amstel en Amsterdam. Er komt ruimte voor 4.500 woningen rondom een groot stadspark. Het sportcomplex De Toekomst van Ajax breidt er uit en er komt 250.000 m² aan bedrijfsruimte en ruimte voor horeca.


Woensdag 29 januari maakte gemeente Ouder-Amstel de concept-structuurvisie van De Nieuwe Kern bekend. De grondeigenaren, gemeente Amsterdam, NS Stations, VolkerWessels Vastgoed en AFC Ajax, hebben tegelijkertijd hun door West8 opgestelde concept stedenbouwkundige visie gepresenteerd. Een belangrijke mijlpaal in de goede samenwerking tussen private partijen en overheidspartijen! 


De planeconomen van bbn adviseurs zijn sinds 2016 betrokken als financieel adviseurs bij dit mooie project voor gebiedsontwikkeling. 


Neem voor meer informatie over onze activiteiten bij dit project contact op met: Henk-Jan Molenaar, 06 – 22 85 10 85 of hj.molenaar@bbn.nl.

 

Website De Nieuwe Kern

Film over De Nieuwe Kern

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers