of 63372 LinkedIn

2,4 miljoen euro beschikbaar voor herbestemmingssubsidie

2,4 miljoen euro beschikbaar voor herbestemmingssubsidie. Bevordering duurzaam gebruik van o.a. kerken, industriegebouwen, scholen en kloosters.
bbn adviseurs Reageer

Eigenaren van moeilijk her te bestemmen monumenten en gebouwen met een cultuurhistorische waarde kunnen tussen 1 oktober en 30 november 2019 een aanvraag indienen voor herbestemmingssubsidie. De subsidieregeling bevordert duurzaam gebruik van onder andere kerken, industriegebouwen, scholen en kloosters.

Haalbaarheid

De rijksoverheid wil met deze subsidie voorkomen dat panden die zich minder gemakkelijk lenen voor een andere bestemming, langere tijd leeg komen te staan en vervolgens achteruit gaan. De subsidie kan gebruikt worden voor onderzoek naar de haalbaarheid van een herbestemming of voor noodmaatregelen die een pand tegen verval beschermen. Per aanvraag geldt een minimum bedrag aan subsidiabele kosten van €10.000 en een maximum van €25.000.

 

Quickscan

Met een vrijblijvende quickscan kan bbn adviseurs een inschatting voor u maken van de slagingskans en het subsidiebedrag dat u kunt verwachten.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs:

Henri van den Berg, H.van.den.Berg@bbn.nl, 06 – 12 23 52 00
Vincent van Helvoort, V.van.Helvoort@bbn.nl, 06 – 13 17 41 98

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

T 088 226 74 00

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Meer nieuws

Atelier Verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?


Meld je dan aan voor een gratis online ateliersessie!

Whitepapers

Bloggers