of 59123 LinkedIn

Ellen Masselink

Ellen Masselink, directeur Business Developers, BAM Bouw en Techniek

 • Wat voor beeld heb je eigenlijk van mij?

  Reageer

  Onlangs besprak ik samen met een opdrachtgever de beelden die we over elkaar vormen. En hoe die beelden enorm in de weg kunnen staan als we samen een project willen realiseren. Een weerbarstige kwestie de wereld van de beelden.

 • Kan ik veranderen en hoe dan?

  Reageer

  Het delen van gedachten over nieuwe tijden, nieuwe samenwerkingsvormen, andere taal, ander gedrag is niet zo ingewikkeld. Veel lastiger is de vraag: ´hoe verander ik mijn gedrag zodat wij het verschil in onze sector gaan maken´? En die vraag leeft bij veel lezers van mijn blogs heb ik gemerkt.

 • Van visie naar doen: Marktvisie daagt uit tot actie en ander gedrag

  Reageer

  Onverdroten voortgaan op de ingeslagen weg. Om alleen al de technologische ontwikkelingen in onze sector te kunnen toepassen, hebben we veel meer snelheid nodig in onze manier van (samen)werken en organiseren. De noodzaak om anders samen te werken is dan ook zo evident dat we nieuwe samenwerkingsvormen als (pure) Allianties, Ronde Tafels of NEC4 contracten van harte zouden moeten omarmen. Deze vormen nodigen namelijk uit tot samenwerken.

 • Het kan anders. Het kan beter. Het kan leuker.

  1 reactie

  Er is een kanteling gaande in de bouwsector. Van diverse kanten wordt steeds openlijker getwijfeld aan de houdbaarheid van de huidige contract- en samenwerkingsvormen die we toepassen voor het bouwen van onze musea, kantoren, rechtbanken, wegen, sluizen, scholen, stadhuizen, ziekenhuizen, et cetera. Daar komt bovenop dat  tenderprocedures ongelooflijk arbeids- en kapitaalintensief zijn. En wie wordt daar nu echt blij van?

Contactgegevens

AfbeeldingBAM Infra Nederland bv

H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC  Gouda

Postbus 63, 2800 AB Gouda

+31 (0)182 59 06 00

Info.infra@bam.nl

www.baminfra.nl

Twitter

LinkedIn

Hoe houden wij onze drukke steden de komende jaren leefbaar en bereikbaar?

Bloggers