of 59244 LinkedIn

Uitnodiging: inspiratiesessie Van waterschap naar klimaatschap?

Uitnodiging: inspiratiesessie Van waterschap naar klimaatschap? Recent aangescherpt beleid spoort overheden aan (nog) meer tempo te maken met opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie en circulaire economie
Arcadis Reageer

Recent aangescherpt beleid spoort overheden aan (nog) meer tempo te maken met opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie en circulaire economie. Rode draad bij deze opgaven is de noodzaak nadrukkelijk(er) samenwerking te zoeken met ketenpartners en ook marktpartijen. Dat klinkt logisch, maar hoe doet u dat? Wie is aan zet? Welke ketenpartners zijn nodig? Hoe formuleert u werkbare gezamenlijke doelen? Welke samenwerkingsvormen passen hierbij? Wie zou wat kunnen financieren? Dit zijn vragen die we regelmatig horen in onze contacten met overheden en hun potentiële samenwerkingspartners. Een eensluidend antwoord is er niet. Per gebied en situatie is maatwerk vereist.

De behoefte om daarbij te leren van succesvolle ervaringen en geleerde lessen is groot. Aanleiding voor Arcadis om u, uw collega’s en potentiële ketenpartners uit te nodigen voor een interactieve praktijksessie. Daarin bieden we u de gelegenheid kennis te nemen van interessante praktijkcases. Ook nemen we de tijd om uw vragen en ervaringen te delen met collega-professionals. 

Wilt u maximaal rendement uit deze bijeenkomst? Nodig dan ook de ketenpartners die u op het oog hebt uit voor deze sessie. Ervaring leert dat het loont om samen met partners te ontdekken wat er mogelijk is. 

Deze bijeenkomst vindt plaats in De Doelen in Rotterdam. Hier kunnen deelnemers met eigen ogen zien hoe publieke en private partijen (verenigd in 7 Square Endeavour) de handen ineen slaan bij het verduurzamen en klimaat-adaptief inrichten van het Schouwburgplein. *)

 

Programma
Kijk hier voor meer informatie over het programma op 


Interesse?
Meld u dan vandaag nog aan via het aanmeldformulier.
Wilt u samen met een collega of (potentiële) ketenpartner deelnemen, dan kan dat ook. Dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

 

Waar: De Doelen Rotterdam
Wanneer: 12 april van 12.30 - 17.00 uur
Voor wie: waterschappen en gemeenten

Contact: diana.dekruis@arcadis.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

AGENDA

 

 

Bloggers

Whitepapers