of 59250 LinkedIn

Niels van Geenhuizen

Programmamanager Duurzaamheid
 
 • En weer een Arcadis kantoor naast het station

  Reageer

  Assen! Ons Arcadis kantoor in Assen is recentelijk verhuisd van een locatie in de omgeving van de snelweg A28 naar een plekje naast het station. Daarmee zijn op één na al onze kantoren gevestigd in de onmiddellijke omgeving van een Intercity station.

 • Koffiebeker in de bips

  Reageer

  AfbeeldingHoever kun je gaan als het gaat om duurzaamheid? Ver! Met trots kan ik melden dat we onze gebruikte koffiebekers gaan verwerken tot toiletpapier, dat in onze Arcadis toiletten terecht komt.

 • Economie trekt aan, verkeer loopt hopeloos vast

  Reageer

  Waar blijft onze minister van mobiliteit?

  De economie trekt aan en onze mobiliteitsbehoefte groeit door. Het verlies aan reistijd (lees file) loopt op en is volgens de laatste voorspellingen in 2021 38 procent hoger dan in 2015.

 • Vijf quick wins voor minister van Duurzaamheid

  2 reacties

  AfbeeldingDe historische uitspraak in de Klimaatzaak zal niemand zijn ontgaan. Met de uitspraak van de rechter is de Staat verplicht om de CO2 uitstoot in 2020 terug te dringen met 25%. Flink meer dan de 16-17% CO2 reductie waar nu op wordt gemikt. Urgenda pleit zelfs voor 40% CO2 reductie. Dat lijkt veel maar is absoluut haalbaar met deze vijf quick wins voor de nieuw te installeren minister van Duurzaamheid.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Bloggers

Whitepapers