of 62812 LinkedIn

Lagerhuis debat energietransitie en burgerparticipatie (uitgesteld)

Lagerhuis debat energietransitie en burgerparticipatie. Meedenken en zin in een energieke debatteer sessie?
Arcadis Reageer

Het Lagerhuis debat energietransitie en burgerparticipatie is door de aangescherpte maatregelen tegen verder verspreiding van Covid-19 uitgesteld tot nader order.


De energietransitie is een grote opgave voor Nederland, waarbij draagvlak creëren bij burgers en participatie van de samenleving belangrijk is. Maar hoe ziet de samenwerking tussen alle verschillende partijen er nu uit, wat verwachten we van elkaar en hoe kunnen we elkaar verder helpen? Samen met jou, de overheid, Arcadis, Overmorgen en KNHM willen we hierover graag van gedachten wisselen. Dit alles in de vorm van een online Lagerhuis debat op donderdag 8 oktober 2020, van 15.00 tot 17.00u. Wil jij mee denken en heb je zin in een energieke debatteer sessie? Meld je dan aan via deze link! Iedereen is welkom, van burger of bedrijf tot gemeente of fervent debatteerder.

Het debat

We gaan het hebben over een energieneutrale wijk in Ten Post, de Transitie Visie Warmte in de gemeente Amsterdam en Windmolens in Venray. Het debat wordt gevoerd door een selectie van circa 20 debatteerders, waaronder de opdrachtgevers, projectleiders en betrokkenen van projecten, zoals Gert Kroon, Wim Voogd van Arcadis, Frank van Bussel van KNHM, gemeente Amsterdam en voorzitters van buurtverenigingen. Jij kan als online kijker aansluiten en het debat nauwgezet volgen. Maar wat is er nou aan een debat zonder te debatteren? Daarom geven we jou de kans je mening te laten horen! Zo kun je meestemmen op de stellingen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Alvast zin in een voorproefje? Bekijk dan het korte fragment van een lagerhuis debat over windmolens.

 

Voor vragen over praktische zaken kun je contact opnemen met Claudia Reuter.

 

Wij hebben er zin in en zien je graag op 8 oktober!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

Afbeelding

AGENDA

1 maart 2021 –

31 oktober 2021       

Masterclass Smart Rivers

Diverse locaties in het rivierenland

Bloggers

Whitepapers