of 60715 LinkedIn

'Huisvestingstoets Crisisopvang'

'Huisvestingstoets Crisisopvang'. Coronacrisis vraagt om extra opvang in de zorg
Arcadis Reageer

De hevigheid van het corona virus (Covid-19) vraagt op korte termijn om extra opvang in de zorg. Hiertoe zijn naast mensen en medische apparatuur óók een functionerend gebouw nodig. Veel eigenaren van commercieel vastgoed zoals hotels, evenementenhallen, sporthallen en andere gebouwen kampen met tijdelijke leegstand. Deze gebouwen komen mogelijk in aanmerking als tijdelijke opvang voor mensen die zorg nodig hebben als gevolg van de corona-crisis.

Het vergt onderzoek om te bepalen of een gebouw geschikt is en voor welk type verzorging. Arcadis biedt gratis een ‘Huisvestingstoets Crisisopvang’ aan, waarmee binnen 24 uur is te bepalen of een gebouw geschikt is voor dit doel. De opzet is analoog aan onze technische analyse van een vastgoedobject. Arcadis-adviseurs zijn specialist op bouwkundig en installatietechnisch gebied en kennen de zware eisen in de zorg.

 

In een tweede stap staat Arcadis (met partners) klaar voor de verdere ondersteuning met ontwerp, realisatie en bijvoorbeeld verkrijgen van alle vergunningen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

AGENDA

24 – 26 september

Springtij Forum 2020

1 maart 2021 –

31 oktober 2021       

Masterclass Smart Rivers

Diverse locaties in het rivierenland

Bloggers

Whitepapers