of 61043 LinkedIn

Evaluatie droogteperiode voor Ministerie van IenW

Evaluatie droogteperiode voor Ministerie van IenW. De evaluatie moet helder krijgen of verbeteringen en/of aanpassingen nodig zijn in de samenwerking tussen betrokken partijen en in het Landelijk Draaiboek Waterverdeling en Droogte
Arcadis Reageer

De zomer van 2018 was de warmste van de laatste drie eeuwen. De droogte en een (dreigend) watertekort waren aanleiding een landelijke crisisorganisatie in te richten. Diverse partijen in de waterketen en de Tweede Kamer willen weten hoe dat ging en daarom komt er een evaluatie van het functioneren van de crisisorganisatie. Arcadis en Berenschot voeren de evaluatie namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) uit.

De evaluatie moet helder krijgen of verbeteringen en/of aanpassingen nodig zijn in de samenwerking tussen betrokken partijen en in het Landelijk Draaiboek Waterverdeling en Droogte. De evaluatie wordt voor het droogteseizoen 2019 afgerond.

 

Arcadis levert inhoudelijke kennis en ervaring met beleid rondom droogteproblematiek en waterkwantiteit en Berenschot ervaring met (incident)evaluaties. De evaluatie valt onder het beleidsveld water van het ministerie van I&W. Het consortium bestaat uit Berenschot, PosadMaxwan, Bax Company en Arcadis. De partijen werden geselecteerd als partner in de raamovereenkomst van het ministerie van I&W voor ingenieurs- en adviesdiensten op alle beleidsvelden zoals water, bodem en ondergrond, klimaatadaptatie, infrastructuur, vernieuwende mobiliteit, internationaal, en circulaire economie.


Voor deze evaluatie werkt Arcadis samen met consortiumpartner Berenschot.

 

Vragen?

Tim Preger, Woordvoerder/pr-adviseur Arcadis Nederland

+31 (0)6 2706 2406 / Stel mij een vraag

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

Afbeelding

AGENDA

29 oktober 2020 –

15 januari 2021

Klimaatadaptatie webinar reeks

online

1 maart 2021 –

31 oktober 2021       

Masterclass Smart Rivers

Diverse locaties in het rivierenland

Bloggers

Whitepapers