of 59250 LinkedIn

Durf te kiezen. Innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verkeerskunde

Reageer

Het Nationaal Verkeerskundecongres 2015

Wanneer: november 05, 2015
Waar: De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

 

Het jaarlijks Nationaal Verkeerskundecongres wordt georganiseerd door CROW, ANWB, Kennisplatform Verkeer en Vervoer en vakblad Verkeerskunde. Dit jaar staat het congres in het teken van ‘Durf te kiezen’. Innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verkeerskunde komen ruim aan bod tijdens de interactieve presentaties.

Onze experts delen graag hun kennis en expertise met u tijdens krachtige sessies over twee actuele onderwerpen.

 

  • Kennissessie, genomineerde Beste Bijdrage NVC 2015 (13.00 – 14.00 uur, Ronde 2): Evenementen: een feest voor de bezoekers of een nachtmerrie voor de wegbeheerder?  Thijs Homan, Erik Verschoor, Gerco Huisman en Martijn Hoogenraad (Arcadis). Aan de hand van drie praktijkervaringen met de Tour de France, Market Garden en Nuclear Security Summit, worden drie dilemma’s voor de wegbeheerder voorgelegd aan bezoekers van de NVC-workshop. Iedere gemeente krijgt regelmatig te maken met evenementen. Er wordt zelfs actief op evenementen ingezet om het imago van de gemeente te versterken. Hoewel evenementen vaak een feest zijn, zijn het bij uitstek uitdagingen voor de wegbeheerder: verantwoordelijkheden zijn niet altijd duidelijk en ook richtlijnen geven onvoldoende houvast.

 

  • Kennissessie Verkeersmanagement, (14.30 – 15.30 uur, Ronde 3): Evaluatie Praktijkproef Amsterdam – Wegkant. Niels Beenker, Ilse Schelling (Arcadis), Marcel Schoemakers, Bert van Engelenburg (Bureau Onderweg) en Henk Jan Kwakernaat en Marco Schreuder (Rijkswaterstaat WVL). Leerervaringen van de grootschalige proef om gecoördineerd netwerkbreed verkeersmanagement uit te voeren en bij te dragen aan de integratie van wegkant en in-car.

 

Meer informatie over het programma, locatie en wijze van inschrijving vindt u op Nationaal Verkeerskundecongres 2015.

Volg het congresnieuws via Twitter: @NVC2015 of deel via #NVC2015.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers