of 64277 LinkedIn

Cécile Cluitmans

Sectorleider Rail & Public Transport.

 

+31 (0)6 2706 0267 / Stel mij een vraag


 • Mijn balanceer act...

  Reageer

  Binnen Arcadis dachten we dat ‘digital’ onze sector zou ontregelen, maar de disruptie komt uit heel andere hoek en heet Covid-19 of Corona. Heel Nederland is ontregeld en de druk op ons zorgstelsel neemt fors toe. Andere sectoren zijn of superdruk, zakken helemaal in of proberen – zoals bij ons – zo goed en zo kwaad als het kan klanten te blijven helpen. Digital is nu juist handig, want met alle toepassingen is werken vanuit huis een stuk makkelijker en houden we contact.

 • De straat terug naar de mensen

  Reageer

  Op dit moment woont zo’n 55% van de wereldbevolking in een stedelijk gebied en de voorspelling is dat dat er in 2050 al twee op de drie zijn.* Stedenbouwkundigen, ontwikkelaars en beleidsmakers over de hele wereld worstelen met deze situatie. Ze stellen allemaal dezelfde vraag: hoe ontwikkelen we slimme en geïntegreerde strategieën die onze steden leefbaar houden en het welzijn van die steden en hun burgers verbeteren?

 • Politiek belemmert innovatie op het spoor

  Reageer

  Hoewel Nederland alles in zich heeft om voorop te lopen bij spoorinnovaties belemmert de politiek ontwikkelingen in de sector. Zo eist Den Haag bijvoorbeeld dat bedrijven bij de invoering van het veiligheidssysteem ERTMS alleen beproefde technologie hanteert. Deze wens is ingegeven door de ervaringen met de Fyra. Maar ik vind het zonde omdat het een beperking zet op het innoverend karakter van leveranciers in de markt.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Afbeelding

AGENDA

23 september 2021

13:00 – 14:00 uur

Webinar Gezonde mobiliteit

1 maart 2021 –

31 oktober 2021       

Masterclass Smart Rivers

Diverse locaties in het rivierenland

Bloggers

Whitepapers