of 59794 LinkedIn

650 meningen en 7 tips over mobiliteit en bereikbaarheid van de toekomst

650 meningen en 7 tips over mobiliteit en bereikbaarheid van de toekomst. Welke kant gaat het op? Wat vraagt meer aandacht? Welke partijen zijn aan zet? Hoe groot is het animo om aan de slag te gaan met duurzame en slimme mobiliteit?
Arcadis Reageer

Binnenlands Bestuur en Arcadis onderzochten in het voorjaar van 2018 verwachtingen en plannen t.a.v. ontwikkelingen in mobiliteit en bereikbaarheid. Ruim 650 bestuurders, beleidmakers en experts vulden de enquête in. Welke kant gaat het op? Wat vraagt meer aandacht? Welke partijen zijn aan zet? Hoe groot is het animo om aan de slag te gaan met duurzame en slimme mobiliteit? De antwoorden op deze en andere vragen kunt u nu downloaden.

Arnoud Neidig, senior adviseur nieuwe mobiliteit bij Arcadis: “Nieuwe mobiliteit is nu al realiteit. De economie draait weer op volle toeren. Op veel plaatsen wordt volop gebouwd. Dit alles leidt tot meer mobiliteit en tot veranderende behoeften. We verlangen zekerheid over reis- en transporttijden, gemak en comfort. Natuurlijk moet mobiliteit voor iedereen betaalbaar blijven en onze leefomgeving gezond. Daarnaast willen we duurzame, slimme mobiliteit de ruimte geven. De resultaten van dit onderzoek geven aan waar de komende jaren uitdagingen en accenten liggen. Wilt u daarmee aan de slag? Download dan de rapportage met enquête resultaten. Daar vindt u ook onze 7 tips voor toekomstbestendige mobiliteit.”

 

Nieuwsgierig?

Download dan de enquêteresultaten.

 

Meer lezen over duurzame, stedelijke mobiliteit?
Download dan de Sustainable Cities Mobility Index. Daarin vindt u naast een overzicht van de best presterende 100 wereldsteden ook een overzicht van wereldwijde trends en best practices.

 

Contact

Arnoud.Neidig@arcadis.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingArcadis Nederland BV

Piet Mondriaanlaan 26

3812 GV Amersfoort

Postbus 220

3800 AE Amersfoort

 

Tel +31 88 4261261

E-mail info@arcadis.nl

www.arcadis.com/nl/nederland

Meer nieuws

AGENDA

Bloggers

Whitepapers