of 59281 LinkedIn

Spaarndammertunnel opengesteld voor verkeer

Spaarndammertunnel opengesteld voor verkeer. De tunnel brengt daarmee doorgaand verkeer van en naar Amsterdam-centrum ondergronds
Antea Group Reageer

Op 5 februari is de Spaarndammertunnel opengesteld voor verkeer. De Spaarndammertunnel brengt daarmee doorgaand verkeer van en naar Amsterdam-centrum ondergronds. Bovengronds ontstaat hierdoor een mooi park dat de bestaande Spaarndammerbuurt met de nieuwe woonwijk Houthaven verbindt. Een bijzonder gegeven is dat de tunnel gerealiseerd is in de Spaarndammerdijk, een primaire waterkering.

Sinds 2006 is Antea Group intensief betrokken bij dit project. Vanaf initiatief tot en met het beheer en onderhoud van de tunnel vervult Antea Group een cruciale rol. Antea Group was geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk voor basisontwerp, contractvorming, bouwmanagement, projectbeheersing, OTO (opleiden, trainen en oefenen), samenstellen van het tunnelveiligheidsdossier (tunnelveiligheidsplan, bouwplan en veiligheidsbeheerplan), de aanvraag van de openstellingsvergunning en het omgevingsmanagement. Een schitterend en complex project in een dynamische omgeving. Bovendien is de samenwerking in dit tunnelproject met vele stakeholders van aannemer tot verkeersleider een voorbeeld voor andere tunnelprojecten. Het team van Antea Group is daarom ook bijzonder trots op dit resultaat!

 

Contact

info.nl@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Masterclasses Circulaire Economie

 

Masterclass circulair aanbesteden

9 mei 2019


Masterclass circulaire gebiedsontwikkeling

23 mei 2019


Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers