of 59185 LinkedIn

Rivierpark Nijmegen wint De Nederlandse Bouwprijs 2017

Rivierpark Nijmegen wint De Nederlandse Bouwprijs 2017. Bij dit project is de dijk 350 meter landinwaarts gelegd en een nevengeul gegraven, waardoor Nijmegen beter beschermd is tegen hoogwater.
Reageer

De gemeente Nijmegen heeft maandag 6 februari De Nederlandse Bouwprijs 2017 gewonnen in de categorie Civiele Kunstwerken voor het Rivierpark Nijmegen. Antea Group is al sinds lange tijd vanuit meerdere disciplines betrokken bij het Waterveiligheidsproject Ruimte voor de Waal.

Bij dit project is de dijk 350 meter landinwaarts gelegd en een nevengeul gegraven, waardoor Nijmegen beter beschermd is tegen hoogwater.

 

"We zijn zo trots! Naast de International Waterfront Award voor het plan, de Nationale Bouwpluim voor de samenwerking, een Red Dot Award voor de communicatie en de Betonprijs voor de verlengde Waalbrug, nu ook de Nederlandse Bouwprijs 2017 voor de uitvoering! We hebben met heel veel plezier meegewerkt aan dit project en feliciteren de Gemeente Nijmegen van harte met deze prijs!" aldus Jan Gerritsma, expert van Antea Group en één van de vele adviseurs en ingenieurs die van uit Antea Group betrokken was bij dit project.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers