of 59179 LinkedIn

Kennismakingsbezoek B&W Deventer aan Antea Group

Kennismakingsbezoek B&W Deventer aan Antea Group. Over het belang van regio en samenwerking. Presentaties gegeven over o.a. de ontwikkeling van het Masterplan Panamakanaal en het concept ‘Ambachtslab’
Reageer

Over het belang van regio en samenwerking.

Op 14 juni jl. bracht het voltallige College van Burgemeester en Wethouders van Deventer, onder leiding van burgemeester Andries Heidema, een bezoek aan Antea Group in Deventer.

Het College was door Antea Group directeur Rob van Dongen uitgenodigd om het gesprek aan te gaan over relevante ontwikkelingen voor de regio. De bijeenkomst ging met name in op de interactie tussen globaal en lokaal en het belang daarin van een ‘verbonden’ regio.

 

Tijdens de bijeenkomst werden er presentaties gegeven over o.a. de ontwikkeling van het Masterplan Panamakanaal en het concept ‘Ambachtslab’.

 

Het ‘Ambachtslab’ is een concept dat door een 8tal jonge medewerkers van diverse businesslijnen specifiek voor de stad Deventer is uitgedacht. Bert Westendorp en Mart L’ami gaven een inspirerende terugkoppeling van hun bevindingen. Volgens de Burgemeester: “…een cadeautje voor de gemeente“.

 

Het was een prettige bijeenkomst. Er was een ontspannen en open sfeer, prikkelende ideeën en een goede dialoog over de aansluiting daarvan op de ambities van de stad Deventer. De bijeenkomst bevestigt dat regionale samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid belangrijk is voor de regionale kracht van Deventer. Een bijeenkomst die zeker vervolg krijgt!

 

Contact

Geert Roovers

T: +31 (0)162 48 72 25
M: +31 (0)6 51 09 43 83
E: geert.roovers@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers