of 59162 LinkedIn

Gunning Project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl afgerond

Gunning Project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl afgerond.
Reageer

De aanbesteding van het project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl, dat door Antea Group is begeleid, is afgerond. Het waterschap Noorderzijlvest gunt het dijkverbeteringsproject Eemshaven-Delfzijl aan de combinatie Boskalis Nederland & KWS infra. Het dagelijks bestuur heeft dit besloten na beoordeling van de aanbiedingen van vijf verschillende aannemers.

Sinds medio 2014 is Antea Group intensief betrokken bij de dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl. In opdracht van waterschap Noorderzijlvest verzorgen wij binnen het IPM-team het technisch management en contractmanagement. Daarnaast ondersteunt Antea Group het waterschap bij de benodigde ruimtelijke procedures, de verwerving van gronden en het opstellen van de samenwerkingsoverkomsten met verschillende stakeholders.

 

Het project dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl resulteert in de eerste aardbevingsbestendige primaire kering van Nederland. Binnen het project worden diverse koppelprojecten meegenomen. Zo wordt er een dubbele dijk aangelegd, worden er ‘Rijke Dijk’-concepten geïntegreerd en wordt de dijk bij Delfzijl omgelegd i.v.m. de vergroting van het stadsstrand.

 

Contact

Klaas Jan de Jong

T: +31 (0)513 63 42 07
E: klaasjan.dejong@anteagroup.com

 

Bert de Wolff

M: +31 (0)6 51 24 11 35
E: bert.dewolff@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers