of 59130 LinkedIn

Grondverwerving Hoogwaardig Openbaar Vervoer in het Gooi

Grondverwerving HOV in het Gooi.
Reageer

Voor de nieuwe busverbinding die onder andere door het centrum van Hilversum loopt voert Antea Group, in opdracht van de provincie Noord-Holland, de grondverwervingen uit.

De werkzaamheden bestaan uit het opstellen van de taxaties en voeren van onderhandelingen met eigenaren, maar ook het opstellen van bouwkundige rapportages en herbouwplannen voor bestaand vastgoed. Bij deze ontwikkeling in hoogstedelijk gebied komen de diverse expertises van Antea Group op het gebied van stedelijke (her)ontwikkeling volledig tot haar recht.

 

Met het project HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) in 't Gooi wil de Provincie Noord-Holland een betrouwbare en comfortabele busverbinding tussen busstation Huizen en station Hilversum realiseren. Daarnaast gaat een groot deel van het projectbudget naar het verbeteren van het leefklimaat, verkeersveiligheid en versterking van de natuur. In het project is een nieuwe natuurbrug (ecoduct), ondertunneling van de bus- en spoorbaan en een fiets- en voetgangerstunnel opgenomen.

 

Contact

Gijs Damen

M: +31 (0)6 12 80 88 50
E: gijs.damen@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers