of 59965 LinkedIn

De bereikbaarheid van Groningen wordt verbeterd

De bereikbaarheid van Groningen wordt verbeterd. Inloopavond succesvol verplaatst naar online informatiebijeenkomst.
Antea Group Reageer

Inloopavond succesvol verplaatst naar online informatiebijeenkomst.

Lotte Diephuis werkt als omgevingsmanager vanuit Antea Group voor dit project met de naam Groningen Spoorzone. Er wordt een betere ov-verbinding en een aantrekkelijker station gerealiseerd. Hiervoor zijn forse ingrepen nodig aan spoor en station, waarbij een goede communicatie met betrokkenen essentieel is. Om ook tijdens de Coronacrisis in contact te blijven, werd de fysieke inloopavond verplaatst naar een online bijeenkomst. Met succes, want er waren 319 mensen aanwezig.

De bijeenkomst stond in het teken van de grootschalige werkzaamheden die van 24 april tot en met 3 juni plaatsvinden. Er komt een extra vierde spoor en de bestaande sporen worden vernieuwd. Tijdens het webinar kwamen er veel vragen. Door Groningen Spoorzone worden voorafgaand aan de werkzaamheden metingen verricht aan woningen en gebouwen. Hierdoor kan alles goed in de gaten worden gehouden tijdens de werkzaamheden.

 

Meer weten over dit project? Lees het interview met Lotte op deze pagina of bezoek de website van Groningen Spoorzone. Je kunt hier ook het hele webinar terugkijken.

 

Contact

Lotte Diephuis

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers