of 59281 LinkedIn

Circulair aanbesteden

Circulair aanbesteden. Bijdragen aan een duurzame toekomst met de handgrepen van de circulaire economie is een groeiende ambitie binnen de Grond- Weg- en Waterbouwsector.
Antea Group Reageer

Bijdragen aan een duurzame toekomst met de handgrepen van de circulaire economie is een groeiende ambitie binnen de Grond- Weg- en Waterbouwsector. In onze whitepaper gaan we onder andere in op de vraag hoe je het circulaire aanbestedingsproces op organisatieniveau kunt inrichten.

Op dit moment worden circulaire ambities nog te weinig vertaald in de daadwerkelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een fietspad, een brug of een snelweg. Door het aanbestedingsproces van deze projecten circulair in te richten, dragen wij niet alleen bij aan onze duurzame toekomst en daarmee een groene duimafdruk op onze aarde, maar ook aan direct voelbare kostenbesparingen voor de gehele levencyclus van een project. Deze besparing kan oplopen van 10 tot 20 procent, afhankelijk van het soort contract.

 

Door onze handvatten toe te passen in uw aanbestedingsproces, kunt ook ú uw steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Zo dragen we gezamenlijk bij aan het versnellen van de transitie naar een circulaire GGW-sector in een circulaire economie. 

 

Download hier de whitepaper 'Circulair aanbesteden'.

 

Contact:

Jasper Flapper

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Masterclasses Circulaire Economie

 

Masterclass circulair aanbesteden

9 mei 2019


Masterclass circulaire gebiedsontwikkeling

23 mei 2019


Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers